Mijn TBR lijst

Mijn TBR(to be read/nog te lezen) lijst begint nu aardig uit de klauwen te lopen, het zijn er echt heel veel(voor mijn doen dan). Meestal heb ik er niet zo heel veel opstaan, maar nu wel. Het leek me dus leuk om ze te delen met jullie.

Er zit niet echt een volgorde in van waarin ik de boeken wil lezen.

1. Deze staat met stipt op nummer 1, want ik moet hem echt gaan lezen en dat is: The Fault in Our Stars van John Green

2.Cinder, het 1e deel uit The Lunar Cronicles van Marissa Meyer

3. The Umbecoming of Maya Dyer, het 1e deel in de Maya Dyer serie van Michelle Hadkin. Ik heb hier hele verschillende meningen over gehoord en ben best nieuwsgierig.

4. De Bloodline serie van Richelle Mead. Na dat ik Vampire Academy had gelezen wil ik meer!

5.Uglies van Scott Westerfelt. Dit schijnt echt een goed boek te zijn.

Hexed

6.Hexed van Michelle Krys. Als je Abookutopia volgt zal je weten dat zij helemaal gek is van Hexed en dat ze het heel goed vindt, vandaar dat ik het ook wil proberen. ( deze kaft ziet er ook echt gaaf uit!)

7.Ignite Me, Het 3e deel uit de Shatter Me serie van Taherah Mafi. Ik vindt dit echt een hele goede serie en kan niet wachten totdat ik Ignite me kan lezen!!!

8. Branded van Abi Kelner. Deze kwam ook voorbij bij Abookutopia en lijkt me erg leuk.

9. De Game of Thrones serie van George R.R. Martin. Ik ben net begonnen met het kijken van de serie, maar wil de boeken ook graag lezen. volgens mij zijn het er 4 of 5 maar dat weet ik niet zeker.

10. Reborn van C.C. Hunter

11.Thirteen Reasons Why van Jay Asher. Ik heb nog niemand iets negatiefs horen zeggen over dit boek en ookal is het geen fantasie of iets dergelijks spreekt het me we heel erg aan.

Magnus Bane TBC cover

12. The Bane Cronicles van Cassandra Clare. Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben ben ik groot fan van de boeken van Cassandra Clare over de schaduwjagers en ik kan dus niet wachten tot ik ze kan lezen. Deze serie bestaat uit 10 delen.

13.The Book Thief van Markus Zusak.

14. The Alchemyst, Het 1e deel van de serie:’The Secrets of the Immortal Nicolas Flamel’ van Michael Scott. Dit werd me aangeraden door een vriendin en ik vind de kaften er ook echt gaaf uitzien dus waarom niet?

15. Halfway to the Grave van Jeaniene Frost uit de Night Huntress serie.

16.Alienated van Melissa Landers. Ook deze kwam voor bij in een review van Abookutopia en lijkt me heel leuk.

17. Birthmarked van Carggh M. O’Brien. Deze zag er gewoon interessant uit.

18. Hush, Hush van Becca Fitzpatrick. Staat al heel lang op mijn TBR lijstje, maar komt er steeds niet van.

19. The Iron King, het 1e deel uit The Iron Fey serie van Julie Kagawa.

20. Beautiful Creatures, het 1e deel van de Caster Cronicles van Kami Garcia. De film vond ik niet zo goed, maar de boeken schijnen beter te zijn en ik hoop zo.

21.The Maze Runner Trilogie van James Dashner. Ik ben nu in het 1e deel bezig en tot zover vind ik het echt een goed boek en kan ik niet wachten tot de film die eind dit jaar uit komt.

22. Champion, het 3e deel uit de Legend serie van Marie Lu.

23.Last but not least: Born at Midnight, het 1e deel van de Shadow Falls serie van C.C. Hunter.

 

Verder wil ik vast ook nog een paar andere boeken lezen, maar kan ze nu niet bedenken. Ook wacht ik natuurlijk op de series: The Last Hour, The Dark Artifacts, The Wicked Powers en de Shadowhunter Academy(de serie over o.a Simon), van Cassandra Clare, maar deze zijn nog lang niet uit.

 

de boektuber

 

QOTD:Hoeveel boeken telt jullie boeken verzameling?

AOTD: 109 boeken, maar daar behoren ook kinderboek zoals de hele Pinkeltje serie(van 30 boeken) toe. Zonder die heb ik er 42 :D.

 

3 Reacties op “Mijn TBR lijst

  1. Ik kreeg van een vriendin een paar e-books. Ongeveer 250 maar hoor hahaha :p
    Je moet ook echt Slaap van Lars Kepler proberen! Het is van origine wel een Noors/Zweeds/Fins? boek maar wel super spannend en leuk.
    Charmed van Elizabeth Lenhard is ook echt super leuk, wel een wat oudere serie (is ook een tv-serie van geloof ik) maar dat maakt niet uit toch?
    Heb je ook al de Fallen-serie gelezen van Lauren Kate? die is onbeschrijfelijk goed! Het is een fantasy/YA boek. En er komt binnenkort een nieuw deel uit 😀 (aanvulling op de serie)
    Oh oh oh je moet ook echt Fangirl van Rainbow Rowell lezen! 🙂

    De boeken van Tahereh Mafi zijn echt omg geweldig! Ik heb ze in 2 weken uitgelezen hahaha. En TMI is gewoon life. Niemand kan aan Cassandra Clair’s boeken tippen. Ben dan pas bij City of Glass… i love it ❤

  2. TFIOS en de boeken van Tahereh Mafi heb ik al gelezen. De rest van jouw lijst somt gedeeltelijk de mijne op. Ik ga beginnen met Alienated als ik die in een bibliotheek kan vinden 😉 anders wordt het het tweede deel van de bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine.

Plaats een reactie

Bloglovin’

Follow on Bloglovin

Categorieën

Follow deboektuber on WordPress.com

Goodreads